Вашата оценка

Почивка в Хургада, Египет с полет от София - 7 нощувки

Оферта № P1788

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
All Inclusive почивка в Хургада
Цена от: 796.02 лв
Почивки Египет 2023

 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Допълнителна информация

Първи ден – София – Хургада

Среща на Летище София, Терминал 2 за директен чартърен полет до  Хургада изпълняван от BH Air. Кацане на летището в Хургада и посрещане от представител на туроператора.


Втори ден - Седми Ден – Хургада

Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните  екскурзии на място, предложени от фирмата партньор. 


Осми ден – Хургада – София

След закуска освобождаване на стаите и трансфер до Летище Хургада. директен чартърен полет до София. кацане  на летище София.

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 1.Плащания:

Авансово плащане от 20% депозит на човек при записване; Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;


2.Необходими данни за всички пътуващи* :
Три имена на латиница  по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН)  или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;  Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.


3.Анулационни срокове:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
При анулация от 59 до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит,
съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 20%  от цената  на пътуването.
Ако направената  анулация  е 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената  на пътуването.


ВАЖНО:
Промяна на цената  е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените  от страна на партньорите ни,  както и в други обективно наложителни случаи. Обменният курс, използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1=1. 

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на  пътуването с фактическата  стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации  за полета, за които тя се начислява,  без значение кога те са направени.  Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $1000/тон и 1 евро = 1 долара. При промяна на цените  на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази  такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена  от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване. 


Авиокомпанията си запазва  правото за смяна на часовете на излитане  и кацане,  за което тур оператора ще информира своевременно пътниците. 


Туроператорът НЕ  носи отговорност при промяна на музейните  такси и работното време на музеите.  Посочените такси са съгласно информацията,  поместена в сайтовете на посочените туристически обекти.


Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи  от оператора причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.


Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация,  че и двамата  родители или непътуващият  родител са съгласни детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии,  трябва да се предостави актът за  раждане на детето, както и копие от него. Документите ще послужат пред българските гранични власти.


Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
За пътуване  до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането  в страната.  Не се изискват допълнителни ваксини. 

Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни. 

Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.


Забележка:
Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
Минимален брой за осъществяване на програмата – 100
Пътуването  не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

вижте още
Пакетната цена е в лева и включва:
 • Самолетен билет с директен чартърен полет от София до Хургада с включени летищни такси;
 • Ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
 • Трансфер  летище – хотел – летище;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване;
 • Медицинска  застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” със застрахователна компания " Уника"  с покритие 10 000 евро и асистанс;
 • Представител  на туроператора с български език  по време на целия престой.
Пакетната цена НЕ включва:  
 • Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;
 • Разходи от личен характер;
 • Такса обслужване за екскурзовода и шофьора - 10 $ на човек (заплаща се на място в деня на пристигането);
 • Входна виза за Египет  – 25 $ на човек заплаща се на летището  в Египет.  Възможност за опция skip the line (обслужване с предимство) на цена  28 $. При смяна на цената,  туристите ще бъдат уведомени своевременно;
 • За всички морски екскурзии – 5$ на човек такса, заплаща се на място;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"  - доплащането е в зависимост от цената  на закупения  пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
 • Доплащане здравна застраховка за лица от 65 г. до 74 г. – 5 евро / 10 лева;
 • Доплащане здравна застраховка за лица от 75 г. до 89 г. – 12 евро / 24 лева;
 • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава).
ВАЖНО: За ALBATROS хотелите: за резервации с настаняване през периода 01.03.2022 - 30.11.2023 се доплаща предварително за едно посещение на шоуто NEVERLAND  - 30 евро за възрастен и 15 евро за деца (4-11,99  г).
Деца до 03,99 г. не се таксуват. Доплащането се изисква за всички резервации направени  след 18.10. 2021. Сумата включва вечеря и трансфер.
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Мега сафари - целодневна (60 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.)

Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете  отблизо с живота на бедуините в пустинята.  Ще наблюдавате  шоу с богата програма (йога, дервиши,  ориенталски танци),  а вечерта ще имате  уникалната възможност да съзерцавате  звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
 

Целодневна екскурзия до Луксор (95 евро - възрастен / 50 евро - дете до 11.99 г.)

Луксор - древната столица на египетските  фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни  като Ипет-Исут (най-святото  място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата  от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица  Хатшепсут  - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел - Бахри (Северен  манастир);  Долината на царете  - пустинна равнина,  заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния  бряг на Нил, близо до град Тива.  Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 65-те  открити гробници досега); Колосите на Мемнон  - две масивни каменни  статуи-близнаци,  които представят Аменхотеп III  в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце;  Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса.
Екскурзията е целодневна  с включен обяд в местен ресторант. (В цената  не са включени напитките,  консумирани по време на обяда).
 

Дайвинг (гмуркане) в Червено море (60 евро - възрастен)

Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен,  което го прави и така привлекателен. Дайвингът  е начин да се опознае този свят, удивително  съчетаващ  в себе си нови впечатления,  естетическа наслада, романтика от пътешествията,  себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената  е включена и задължителната  застраховка за дайвинг,  както и обяд с напитки.
 

Ел Гуна – „Египетска Венеция“ (60 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.)

Ел Гуна се намира на 25 км от Хургада. Оттук започва обиколката с лодка по време на която ще видите делфини, ще плувате и ще се гмуркате в прекрасните води на Червено море и ще се наслаждавате  на прекрасните гледки. В цената  на тази екскурзия е включен и обяд с безалкохолни напитки.
Към 14.00 връщане в Ел Гуна и разходка с малки лодки из каналите  на градчето. Връщане в хотела за вечеря.

 Цените на екскурзиите са валидни при записване и плащане в България.


Хотели по програмата
KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 796 лв.
SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 827 лв.
LEMON & SOUL MAKADI GARDEN LEMON & SOUL MAKADI GARDEN
Египет, Hurghada
от 827 лв.
LA ROSA WAVES BEACH LA ROSA WAVES BEACH
Египет, Hurghada
от 905 лв.
PALM BEACH RESORT PALM BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 905 лв.
MAGIC BEACH RESORT MAGIC BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 929 лв.
AMC ROYAL HOTEL & SPA AMC ROYAL HOTEL & SPA
Египет, Hurghada
от 952 лв.
SEAGULL BEACH RESORT SEAGULL BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 968 лв.
CAVES BEACH RESORT (Adults Only) CAVES BEACH RESORT (Adults Only)
Египет, Hurghada
от 983 лв.
MINAMARK BEACH RESORT MINAMARK BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 1026 лв.
MARLIN INN AZUR RESORT MARLIN INN AZUR RESORT
Египет, Hurghada
от 1038 лв.
BLEND CLUB AQUA RESORT BLEND CLUB AQUA RESORT
Египет, Hurghada
от 1042 лв.
STELLA GARDENS RESORT & SPA MAKADI STELLA GARDENS RESORT & SPA MAKADI
Египет, Hurghada
от 1046 лв.
ROYAL LAGOONS RESORT & AQUA PARK ROYAL LAGOONS RESORT & AQUA PARK
Египет, Hurghada
от 1073 лв.
BELLAGIO BEACH RESORT & SPA BELLAGIO BEACH RESORT & SPA
Египет, Hurghada
от 1095 лв.
BEL AIR AZUR RESORT (Adults Only) BEL AIR AZUR RESORT (Adults Only)
Египет, Hurghada
от 1099 лв.
MERCURE HURGHADA MERCURE HURGHADA
Египет, Hurghada
от 1120 лв.
TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK
Египет, Hurghada
от 1136 лв.
ALBATROS AQUA VISTA RESORT ALBATROS AQUA VISTA RESORT
Египет, Hurghada
от 1151 лв.
ROYAL STAR BEACH RESORT ROYAL STAR BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 1161 лв.
SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK
Египет, Hurghada
от 1165 лв.
STELLA BEACH RESORT & SPA MAKADI BAY STELLA BEACH RESORT & SPA MAKADI BAY
Египет, Hurghada
от 1173 лв.
ARABIA AZUR RESORT ARABIA AZUR RESORT
Египет, Hurghada
от 1177 лв.
LE PACHA RESORT LE PACHA RESORT
Египет, Hurghada
от 1183 лв.
HURGHADA LONG BEACH RESORT HURGHADA LONG BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 1183 лв.
ALBATROS AQUA BLU RESORT ALBATROS AQUA BLU RESORT
Египет, Hurghada
от 1214 лв.
ALBATROS BEACH CLUB ALBATROS BEACH CLUB
Египет, Hurghada
от 1214 лв.
REGINA RESORT & AQUA PARK REGINA RESORT & AQUA PARK
Египет, Hurghada
от 1218 лв.
PYRAMISA BEACH RESORT PYRAMISA BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 1232 лв.
GOLDEN BEACH RESORT GOLDEN BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 1238 лв.
SWISS INN RESORT SWISS INN RESORT
Египет, Hurghada
от 1247 лв.
SULTAN BEY EL GOUNA SULTAN BEY EL GOUNA
Египет, Hurghada
от 1261 лв.
TITANIC PALACE RESORT & AQUAPARK TITANIC PALACE RESORT & AQUAPARK
Египет, Hurghada
от 1263 лв.
PANORAMA BUNGALOWS EL GOUNA PANORAMA BUNGALOWS EL GOUNA
Египет, Hurghada
от 1263 лв.
GRAVITY SAHL HASHEESH GRAVITY SAHL HASHEESH
Египет, Сал Хашиш
от 1279 лв.
AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUA PARK AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUA PARK
Египет, Hurghada
от 1279 лв.
PROTELS GRAND SEAS RESORT PROTELS GRAND SEAS RESORT
Египет, Hurghada
от 1279 лв.
SEA STAR BEAU RIVAGE SEA STAR BEAU RIVAGE
Египет, Hurghada
от 1286 лв.
SOLYMAR SOMA BEACH SOLYMAR SOMA BEACH
Египет, Hurghada
от 1294 лв.
ALF LEILA WA LEILA ALF LEILA WA LEILA
Египет, Hurghada
от 1310 лв.
PHARAOH AZUR RESORT PHARAOH AZUR RESORT
Египет, Hurghada
от 1341 лв.
COOK'S CLUB EL GOUNA (Adults Only) COOK'S CLUB EL GOUNA (Adults Only)
Египет, Ел Гуна
от 1357 лв.
SUNRISE AQUA JOY RESORT SUNRISE AQUA JOY RESORT
Египет, Hurghada
от 1382 лв.
MOVENPICK RESORT SOMA BAY MOVENPICK RESORT SOMA BAY
Египет, Hurghada
от 1386 лв.
AQUA MONDO SOMA BAY RESORT AQUA MONDO SOMA BAY RESORT
Египет, Hurghada
от 1404 лв.
SUNRISE MERAKI RESORT (Adults Only) SUNRISE MERAKI RESORT (Adults Only)
Египет, Hurghada
от 1447 лв.
ALBATROS CITADEL RESORT ALBATROS CITADEL RESORT
Египет, Hurghada
от 1451 лв.
ALBATROS JUNGLE AQUA PARK ALBATROS JUNGLE AQUA PARK
Египет, Hurghada
от 1451 лв.
DESERT ROSE RESORT DESERT ROSE RESORT
Египет, Hurghada
от 1470 лв.
ANCIENT SANDS GOLF RESORT ANCIENT SANDS GOLF RESORT
Египет, Hurghada
от 1476 лв.
FORT ARABESQUE RESORT FORT ARABESQUE RESORT
Египет, Hurghada
от 1492 лв.
SUNRISE HOLIDAYS RESORT (Adults Only) SUNRISE HOLIDAYS RESORT (Adults Only)
Египет, Hurghada
от 1498 лв.
JAZ MAKADI OASIS RESORT & CLUB JAZ MAKADI OASIS RESORT & CLUB
Египет, Hurghada
от 1502 лв.
STEIGENBERGER AQUA MAGIC STEIGENBERGER AQUA MAGIC
Египет, Hurghada
от 1513 лв.
TROPITEL SAHL HASHEESH TROPITEL SAHL HASHEESH
Египет, Hurghada
от 1529 лв.
CLUB PARADISIO EL GOUNA CLUB PARADISIO EL GOUNA
Египет, Hurghada
от 1539 лв.
SHERATON SOMA BAY SHERATON SOMA BAY
Египет, Hurghada
от 1570 лв.
MOVENPICK RESORT & SPA EL GOUNA MOVENPICK RESORT & SPA EL GOUNA
Египет, Hurghada
от 1586 лв.
ALI BABA PALACE ALI BABA PALACE
Египет, Hurghada
от 1594 лв.
SUNRISE GARDEN BEACH RESORT SUNRISE GARDEN BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 1594 лв.
CONTINENTAL HOTEL HURGHADA CONTINENTAL HOTEL HURGHADA
Египет, Hurghada
от 1594 лв.
OLD PALACE RESORT OLD PALACE RESORT
Египет, Hurghada
от 1594 лв.
JAZ CASA DEL MAR RESORT JAZ CASA DEL MAR RESORT
Египет, Hurghada
от 1594 лв.
ALBATROS AQUA PARK RESORT ALBATROS AQUA PARK RESORT
Египет, Hurghada
от 1594 лв.
JAZ MAKADI SARAYA PALMS JAZ MAKADI SARAYA PALMS
Египет, Hurghada
от 1625 лв.
TITANIC ROYAL TITANIC ROYAL
Египет, Hurghada
от 1633 лв.
JAZ MAKADI SARAYA RESORT JAZ MAKADI SARAYA RESORT
Египет, Hurghada
от 1640 лв.
JAZ MAKADI STAR JAZ MAKADI STAR
Египет, Hurghada
от 1672 лв.
SUNRISE ROYAL MAKADI SUNRISE ROYAL MAKADI
Египет, Hurghada
от 1672 лв.
PALM ROYAL RESORT SOMA BAY PALM ROYAL RESORT SOMA BAY
Египет, Hurghada
от 1715 лв.
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT
Египет, Hurghada
от 1734 лв.
STEIGENBERGER GOLF RESORT El Gouna STEIGENBERGER GOLF RESORT El Gouna
Египет, Hurghada
от 1746 лв.
JAZ MAKADINA JAZ MAKADINA
Египет, Hurghada
от 1781 лв.
SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA
Египет, Hurghada
от 1805 лв.
BEACH ALBATROS RESORT BEACH ALBATROS RESORT
Египет, Hurghada
от 1818 лв.
ALBATROS NEVERLAND RESORT by Pickalbatros ALBATROS NEVERLAND RESORT by Pickalbatros
Египет, Hurghada
от 1828 лв.
ALBATROS PALACE RESORT ALBATROS PALACE RESORT
Египет, Hurghada
от 1893 лв.
DANA BEACH RESORT DANA BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 1940 лв.
ALBATROS WHITE BEACH RESORT ALBATROS WHITE BEACH RESORT
Египет, Hurghada
от 2018 лв.
JAZ CASA DEL MAR BEACH JAZ CASA DEL MAR BEACH
Египет, Hurghada
от 2034 лв.
STEIGENBERGER AL DAU BEACH STEIGENBERGER AL DAU BEACH
Египет, Hurghada
от 2065 лв.
PREMIER LE REVE HOTEL & SPA PREMIER LE REVE HOTEL & SPA
Египет, Hurghada
от 2096 лв.
KAISOL ROMANCE RESORT (Adults Only) (Ex.SUNRISE ROMANCE) KAISOL ROMANCE RESORT (Adults Only) (Ex.SUNRISE ROMANCE)
Египет, Сал Хашиш
от 2192 лв.
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT
Египет, Hurghada
от 2239 лв.
KEMPINSKI HOTEL SOMA BAY KEMPINSKI HOTEL SOMA BAY
Египет, Hurghada
от 2303 лв.
STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA
Египет, Hurghada
от 2632 лв.
SUNRISE TUCANA RESORT SUNRISE TUCANA RESORT
Египет, Hurghada
от 2718 лв.
XANADU MAKADI BAY XANADU MAKADI BAY
Египет, Hurghada
от 2773 лв.
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE (Adults Only) STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE (Adults Only)
Египет, Hurghada
от 2931 лв.
BARON PALACE SAHL HASHEESH BARON PALACE SAHL HASHEESH
Египет, Hurghada
от 3168 лв.
RIXOS PREMIUM MAGAWISH RIXOS PREMIUM MAGAWISH
Египет, Hurghada
от 3780 лв.
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах