Вашата оценка

Самолетна Почивка Пикардия, Франция - курорт Бел Дюн “Опаловото крайбрежие”

Оферта № P1107
Вид транспорт: Самолетни
4 обекта от Световното културно наследство на ЮНЕСКО
Цена от: 1565.00 лв
Атлантическия бряг на Франция

  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Допълнителна информация
1 ден  София – Париж/летище Бове – Бел Дюн
Среща на летище София , Терминал 1/старият  Терминал / в 11:45.
Излитане за Париж в 13.45 ч с полет на АК “Wizz Air”. Кацане на летище Бове/Париж 15.45ч. Трансфер до курорта Бел Дюн 4*(около 140км) Настаняване. ВЕЧЕРЯ. Нощувка.

2-ри ден 
Закуска.По желание полуднeвна екскурзия Абвил. Абвил е един от главните градове в района на Пикардия и е един от най-старите френски градове, възникнал на мястото на древно римско селище- известен с архитектурните си забележителности -Църквата Saint-Sepulcre, датираща от 15-ти век и Collegiale Saint-Vulfran - камбанария от 13 век и може би най-старата  във Франция (UNESCO). В Musee Буше дьо Перт има интересна колекция праисторически артефакти и стенописи, както и изкуства от Средновековието до 19-ти век.
Възможност за покупки на връщане- посещение Карефур на 1 км от Бел Дюн. Нощувка.

3-ти ден  - БРЮКСЕЛ
Закуска. Свободен ден.По желание целодневна екскурзия до Брюксел- с автобус.  Разходка: ограденият от разкошни и бляскави готически сгради площад Гран  Плас- от 1998г в Списъка за Световно наследство на ЮНЕСКО, старинната сграда на общината, „улицата на шоколадите”, емблематичната за Брюксел скулптура Манекен Пис, църквата ”Сен Мишел”, основната сграда на Европейския Парламент, сградата „Берлямонт” на Европейската комисия. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден - Етрета / Нормандия
Закуска.Свободен ден. По желание целодневна екскурзия до Етрета. Ще имате възможност да се любувате на изумителни пейзажи: прословутите бели скали и арки, част от „Алабастровия бряг“, на очарователната архитектура на града, вдъхновила Ги дьо Мопасан и мнозина импресионисти. Свободно време за самостоятелно разходка и възможност за сувенири в закрития пазар. Връщане в хотела. Нощувка.

 5 - ден  БРЮЖ - Фламандската Венеция
Закуска. Свободен ден. По желание целодневна екскурзия с автобус до Брюж „града приказка” – Фламандската Венеция, от 2000г в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно наследство. Разходка с вадача на групата: Централния площад и Кметството в готически стил, каналите, отразяващи островърхите фасади и кули на старинните сгради, базиликата Сен Сан, Халите. Разходка с корабче по каналите. Свободно време за самостоятелно разглеждане на града.Връщане в хотела. Нощувка.

6-ти ден  - ПАРИЖ
Закуска. Свободен ден. По желание целодневна екскурзия в ПАРИЖ -от 2000г в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно наследство. Ще има възможност да видите сградата на Лувъра /без осигурено посещение/, Айфеловата кула, Марсово поле, площад Конкорд, бул.Шанз Елизе, Дефанс,Триумфалната арка,градини Тюйлери. Възможност за разходка с корабче по Сена. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

7-ти ден – свободно време
Закуска. Свободен ден. Нощувка.

8-ти ден столицата на област Пикардия град АМИЕН
Закуска. Отпътуване за столицата на област Пикардия град АМИЕН с най-голямата готическа катедрала в Европа– височина 112м и дължина 145м, а от 1981г в Списъка на ЮНЕСКО за Световно културно наследство. Тя заедно с катедралите в Шартр и Реймс са „троицата” на върховните класически френски катедрали, построени 13 в. Трансфер до летище Бове за полет до София. Излитане в 16:20 ч. Кацане в София в 20:05 ч.
вижте още
  • Самолетен билет София – Париж – София с авиокомпания Wizz Air с включени всички такси и 1 брой малък салонен багаж (тип раница) размери до 40x30x20cm
  • Трансфер летище Париж/Буве–хотел – летище Париж/Бове
  • 7 нощувки в в двустаен апартамент хотел Belle Dune Holiday Village 4* в курорта Бел Дюн-„ Опаловото крайбрежие”/ Атлантическия бряг на Франция
  • 7 закуски на блок маса
  • 1 вечеря: предястие, основно ястие, десерт /първата вечер/. Вегетарианско меню може да се заяви САМО ПРИ ЗАПИСВАНЕТО.
  • Туристическа разходка в столицата на Пикардия– АМИЕН /на връщане/.
  • Аквапарк на комплекса и всички спортни съоръжения (без голф).
  • Представител на български език по време на целия престой.
  • Медицинска застраховка
  • 1 чекиран багаж 20кг размери 149,9× 119×171,5 см=140лв/2те посоки
  • Такса престой: 1.50 €/ден/турист над 18г–заплаща се на място в хотела
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от личен характер
  • Eъзвръщаем гаранционен депозит от 100€/турист (заплаща се на място при настаняване в случай, че бъде поискан) /*Депозита се връща при напускане на апартамента в случай, че няма повреди и кражба/
  • Входни такси на посещаваните обекти.

Начин на плащане:
депозит –570 лева , доплащане – до 35 дни преди отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:

до 90 дни преди датата на заминаване – без неустойка;

от 89 дни до 60 дни – 90 лв;

от 59 до 31 дни – 230 евро/ - 570 лева;

от 30 дни до деня на пътуване – 100% неустойка.


Допълнителни екскурзии:
Целодневна екскурзия до ПАРИЖ – възрастен 59 €/ 30 € деца 1г – 14,99 г
Целодневна екскурзия до БРЮКСЕЛ – възрастен 59 €/ 30 € деца 1г – 14,99 г
Целодневна екскурзия до БРЮЖ  – възрастен 50€ / 25€ деца 1г – 14,99 г
Целодневна екскурзия възрастен Етрета/Нормандия–44€/22€ деца 1-14,9г
Полудневна екскурзия до Абвил и курортите до залива на Сома с градините Валоар – възрастен 30€/16€ деца 1-14,99г
 

ВАЖНО: Всички ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ се провеждат при мин. 17 записани туристи. Възможна е промяна в дните за провеждане на екскурзиите !

Цена за пакет 4 екскурзии (платени от София):  180 евро (вместо  205 евро)

Цена за пакет 3 екскурзии (платени от София) -5% от общата цена на избрани 3 екскурзии.


 

Необходими документи

Валидна лична карта или международен паспорт.
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 

16/12
Хотели по програмата
Belle Dune Holiday Village 4* Belle Dune Holiday Village 4*
Пикардия, Франция
от 1565 лв
Виж таблица с дати и цени
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах