Вашата оценка

Великден в Неа Анхиало - Tokalis 3* - Ранно записване до 13.03

Оферта № P1111

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Автобусни
Великденска екскурзия в Гърция
Цена от: 339.00 лв
Великден 2020 в Гърция

  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Допълнителна информация
1 ДЕН 17/04/20: Отпътуване от София в 6:00 ч. от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Лариса –  Волос – Неа Анхеало. Пристигане и настаняване в хотел Tokalis 3* следобяд . Свободно време. Вечеря / според традицията безмесна на Разпети Петък / с включено вино. Нощувка.

2 ДЕН 18/04/20: Закуска. Свободен ден или по *желание екскурзия планината Пилион – селищата Макреница и Портаря и разглеждане на гр. Волос. Прибиране обратно в хотела късния следобяд. Почивка. Към 23:00 часа посещение на църква за Празнична Великденска Литургия. Великденска Вечеря в ресторанта на хотела / след 00:00 часа / с традиционните яйца и супа „магерица“ и включено вино.  Нощувка.

3 ДЕН 19/04/20: Закуска. ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! Свободно време или дейно участие в приготовлението на обяда – пред хотела под съпровода на музика се пекат агнета на шиш и се приготвят традиционните „кукуреци“. Празничен Великденски обяд с агнешки чевермета, „кукуреци“, музика, вино и ципуро. Великден е дълбоко почитан празник в Гърция и на този ден почти нищо не работи, няма и много отворени таверни -  предвидена е вечеря отново в хотела. Нощувка.

4 ДЕН: 20/04/20:  Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
 
вижте още
  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 3 нощувки със закуски и 3 вечери / едната Великденска / на блок маса в хотел- Tokalis 3* с включено вино - www.tokalishotel.com;
  • ПРАЗНИЧЕН ВЕЛИКДЕНСКИ ОБЯД – с включено вино и ципуро;
  • Еднократно ползване на сауна и хамам по време на престоя в хотела;
  • WI-FI в хотела;
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;
  • Пътни, входни и магистрални такси;
  • Водач през цялото пътуване;
  • Екскурзия до Пилион и гр. Волос - 20 €, деца до 11.99 г. – 15 €;
  • Разходи от личен характер;
Цена на човек, за пакет, в лева ЕВ ЦЕНА Редовна Цена
Цена на човек в двойна стая 339.00 лв. 359.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая 339.00 лв. 359.00 лв.
Дете 0-5.99 г. с двама възрастни в стая 110.00 лв. 110.00 лв.
Дете 6-11.99 г. с двама възрастни в стая 210.00 лв. 220.00 лв.
Доплащане за единична стая 80.00 лв. 80.00 лв.
 
 
ЦЕНИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ са валидни при резервации направени до 13/03/2020 и 50% предплатен пакет !
 
За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 70 лв. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи, пътуващи самостоятелно, нямат включена застраховка.
 
ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 0,50 евро на стая на вечер / за хотел 4*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи  туриста. Заявяват се и се заплащат само на място !!!

Макреница – „Балкона“ на Пилион. Много добре запазено традиционно селище с уникална архитектура - стъпаловидно разположени къщи с каменни покриви, тесни калдъръмени улички, извори с кристално чиста вода и прекрасна гледка към гр. Волос и залива Пагаситикос.
Портаря – в миналото най-важното от всички 24 селища на Пилион, днес то е лицето й. Някои от неокласическите сгради са запазени и преобразувани в хотели. Трябва да се посети и параклиса на Богородица Портаря – от където идва и името на селището.
Волос – центърът на Гърция. Град богат на история, силно свързан с митологията, град който се развива изключително динамично днес. С новото си пристанище Тесали, град Волос се явява мост между Средния Изток и Азия, а с красотата си – предизвикателна туристическа дестинация за круизни кораби. Волос е столица на третата по големина област в Гърция  и седалище на Университета на област Тесалия. През цялата година тук се провеждат много културни и спортни събития. Именно от Волос тръгва митичния кораб „Арго“ с Язон и Аргонавтите в търсене на Златното руно. Ето защо този кораб е емблемата на града и той е напълно пресъздаден в периода от август 2004 до лятото на 2007 г., като са спазени всички описани в древността технологии.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Програмата е подходяща за всички туристи.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 10 работни дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 4.00 лв. за целия престой
Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка в размер на 8.00 лева за целия престой
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /.


 

Необходими документи
Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания. 


49/01
Хотели по програмата
Tokalis 3* Tokalis 3*
Волос, Гърция
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах