Вашата оценка

Свети Валентин в Кипър - Ларнака

Оферта № P1653

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Почивка в Ларнака за Свети Валентин
Цена от: 850.00 лв
Романтична почивка далеч от зимата

  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Допълнителна информация
10.02.2023
Полет от София в 07:30ч с полет на авиокомпания Wizzair. Пристигане в Ларнака в 09:30ч. Трансфер до хотела. По възможност, настаняване преди 14ч. Свободно време за разходка и разглеждане на слънчева Ларнака. Денят е на Ваше разполжение. Любителите на историята могат да посетят Археологическия парк и музей в града, който се смята, че има непрекъсната история, простираща се в продължение на 4000 години.
Нощувка.

11.02.2023
Закуска. Свободно време за почивка и разходки. Опознайте центъра на Ларнака и красивата променада, вижте площад Европа с първата колониялна сграда на Британската Администрация от 1881г, Средновековния замък в края на крайморската алея, църквата Свети Лазар, посветена на патрона на града - един от най-важните запазени византийски паметници на острова, построена около 900г сл. Хр. от император Лъв VI Мъдрия на мястото, на което е била гробницата на светеца.
Нощувка.

12.02.2023
Закуска. Свободно време за почивка. Разходете се до Соленото езеро, което през зимните месеци е дом на над 80 вида птици, предимно фламинго. На западния бряг на езерото се намира джамията Хала Султан Теке. Тя е необичайна, защото е посветена на жена и е едно от най-почитаните светилища на исляма.
Нощувка.

13.02.2023
Свободно време. Улица Stadiou ще Ви очарова с пъстрите картини по стените на сградите и множеството художествени галерии, а от там неусетно ще стигнете и до градския пазар, за да се сдобиете със задължителните сувенири от острова и подаръци за Вашите близки.
Нощувка.

14.02.2023
Честит Свети Валентин!
Закуска. Свободно време. Най-добрата търговска улица, където ще откриете магазини на известни вериги и местни производители, се намира в старата част на града и се нарича Zenonos Kitieos. Особено внимание трябва да обърнете на кожените дрехи и ръчно изработените сребърни и медни бижута.
Нощувка.

15.02.2023
Закуска. Трансфер до летището и полет за София в 10:25ч.

Забележка:
Авиокомпанията си запазва правото на промяна в посоченото полетно разписание

 
вижте още
Самолетен билет София - Ларнака - София
Ръчен багаж с размери до 40 см Х 25 см Х 20 см. + втора чанта ръчен багаж с размери до 55 x 40 x 20 см
Приоритетно качване на борда
Трансфер летище - хотел - летище
5 нощувки със закуски
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR
Чекиран багаж до 10кг: 84 лв. (цената е валидна при заявяване на багаж в момента на резервация и подлежи на препотвърждение)
Чекиран багаж до 20кг: 161 лв. (цената е валидна при заявяване на багаж в момента на резервация и подлежи на препотвърждение)
Избор на места в самолета: цени от 40 лв. в звисимост от наличностите и изискванията на клиента
Застраховка "Отмяна на пътуване" - за повече информация, попитайте наш служител

 

Предложените цени са промоционални и са валидни до изчерпване на свободните места по тях!

Минимум брой туристи за осъществяване на пътуването: 2 

Начин на плащане:

-50% депозит при резервация
-Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване
Плащанията могат да бъдат направени по банков път

Хотели по програмата
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах