Нова година на брега на „Испанските Кариби“ - Кадис и курортите на Коста де ла Лус с включено посещение на Гибралтар и разходка в Малага!

Оферта № P521

5 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
Дата: 29.12.2018
Цена от: 1370.00 лв
Там, откъдето Колумб е тръгнал за Новия свят, ние Ви предлагаме да започнете НОВАТА 2019 година
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Допълнителна информация
1 ден /29.12.2018 г./
Полет София – Малага на авиокомпания BULGARIA AIR от Терминал 2 на аерогара София в 07.00 ч. Кацане в 09.45 ч. Отпътуване за Малага, където се предвижда възможност за разходка из живописната стара част на града /включена в пакетната цена/. Следва трансфер с автобус /около 210 км/ до курортната зона на Чиклана де ла Фронтера - Ново Санкти Петри. Настаняване в прекрасния хотел IBEROSTAR ROYAL ANDALUS - 4****. Информациона среща с екскурзовода на групата и запознаване с възможностите за допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.
 
2 ден /30.12.2018 г./
Закуска. Свободно време или допълнителна еднодневна екскурзия до величествената Севиля (UNESCO). Вeчеря. Нощувка.
 
3 ден /31.12.2018 г./

Закуска. Свободно време или допълнителна полудневна екскурзия до невероятно красивия град Кадис, разположен на полуостров, вдаден навътре в океана. Връщане в хотела. Време за почивка. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка.
 
19.00 ч. - Управителят и персоналът на Iberostar Royal Andalus ви канят на аперитив в  лоби бара на хотела.
19.30 ч.– 21.30 ч.– Новогодишна вечеря с „отворен бюфет-шведска маса” и напитки в ресторанта на хотела. Вземете си зърна грозде, като според испанската традиция, колкото повече зърна грозде изядете в полунощ, толкова повече късмет и щастие ви очакват. Не забравяйте и торбичката с принадлежности, необходима за забавленията, които следват…..
21.30 ч.  – 23.59 ч. – музикални изпълнения в лоби бара
24.00 ч. – Звън на дванадесет камбани ще огласят посрещането на Новата 2015 година в лоби бара. И сега е моментът да изядете гроздето за късмет и торбичката с карнавални принадлежности да влезне в употреба……
 
ЧЕСТИТА НОВАТА 2019 ГОДИНА!
 
00.05 ч. – Персоналът на хотела ви предлага 2 възможности да продължите новогодишното тържество:
-  в лоби бара – музика на живо и танци с отворен бар с напитки без лимит;
- в салона /залата/ Vejer Hall – Диджей и диско нощ с танци с отворен бар с напитки без лимит.
 
След полунощ за тези, които се нуждаят да си възвърнат силите, предлагаме: топъл шоколад, сладкиши и соленки.
 
ПРАЗНИКЪТ ПРОДЪЛЖАВА! ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!
04.00 ч. – край на празника, както в лоби бара, така и във  Vejer Hall.
  
4 ден /01.01.2019 г./
10.30 ч. – 12.30 ч. в грил ресторанта специална новогодишна късна закуска, тип брънч  за тези, които не са от най – ранобудните. Свободно време или в следобедните часове допълнителна полудневна екскурзия до Медина Сидония - най – посещаваната екскурзия в този район до едно от т.н. бели селища. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
21.00 ч. – още едно незабравимо музикално изпълнение в лоби бара. Нощувка.
 
5 ден /02.01.2019 г./

Закуска. Отпътуване и попътна разходка /включена в пакетната цена/ в малкото късче английска земя на Иберийския полуостров и много известна безмитна зона Гибралтар. Свободно време с възможност за последни покупки (билета за автобус - ~2.80 EUR се заплаща на място). Гибралтар представлява едно от най - скъпите военни укрепления в Европа, което обхваща повече от 1200 години мавританска, испанска и британска история. Трансфер до летището. Полет Малага – София в 18.35 ч. Кацане на аерогара София в 23.05 ч.
вижте още
 • 4 нощувки в прекрасен хотел IBEROSTAR ROYAL ANDALUS 4* от престижна хотелска верига в един от най – известните курорти Чиклана де ла Фронтера на залива на Кадис и Коста де ла Лус /Испания/;
 • 4 полупансиона на богата „шведска маса“ /4 закуски + 3 вечери/;
 • самолетен билет София – Малага – София на авиокомпания BULGARIA AIR с включени летищни такси, 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг;
 • трансфер от летище Малага до хотела и обратно /около 210 км в едната посока/;
 • разходка в безмитното английско късче земя Гибралтар;
 • разходка из старата част на Малага;
 • български водач, който е с групата през цялото време на престоя в Испания;
 • медицинска
 • Новогодишна вечеря на шведска маса с музика и включени напитки, която задължително се заплаща заедно с основния пакет – 189 лв. за възрастен, за дете до 13.99 г. – 94 лв.;
 • допълнителни екскурзии на бълг. език;
 • мед. застраховка за лица над 65 г. – 5.00 лв., над 70 г. – 10 лв.
 • Забележка: препоръчваме най - малко един месец преди отпътуване, да си извадите безплатната здравна Евро карта и да я носите със себе си, тъй като много медицински центрове в Испания работят с нея.
Начин на плащане:
депозит – 600 лв.
доплащане – до 30 дни преди отпътуване.

Минимален брой за осъществяване на екскурзията: 30
 
Разписание на полета:
FB 479 29 DEC SOF AGP 07:00 - 09:45
FB 480 02 JAN AGP SOF 18:35 - 23:05
Всеки пътник има право на 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг.
 
Използвани транспортни средства по програмата:
• самолет
• автобус (за трансфера летище хотел-летище, за включените в пакетната цена екскурзии, както и за екскурзиите срещу допълнително заплащане)

Туроператорът ” е застрахована по смисъла на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма

Допълнителни екскурзии:
1. Медина Сидония - най – посещаваната екскурзия в този район до едно от т.н. бели селища, полудневна, автобус.
Цена преди отпътуване: възрастен - 34 €, деца 4 до 12 г. – 17.00 €, на място: възрастен 39 €, деца 4-12 г. - 19 €. Минимален брой: 17 туристи
Медина Сидония – наречена „Балконът на провинцията“, поради стратегическото си разположение, кацнала на хълм  на 300 м надморска височина, я прави предпочитано място от испанските дукове още през XV в. Запазената атмосфера на т.н. „бели селища“, със сияйно бели варосани фасади, с вътрешни кокетни дворчета, декорирани с azulejos - типично андалуска керамика и много цветя, превръщат това място в едно от най - посещаваните в района поради уникалната си красота. По време на разходката из укрепения старинен град, ще имате възможност да се насладите на прекрасен изглед към цялата долина, и дори чак до океана. Входните такси се заплащат отделно: църквата Света Мария Коронадо – 3.50 €.
 
2. Екскурзия до очарователния „бял” град Кадис, полудневна с автобус.
Цена преди отпътуване:
възрастен - 38 €, деца 4 до 12 год. – 19 €, на място: възрастен - 44 €, деца 4 до 12 г. – 22.00 €. Минимален брой: 16 туристи
„Там, където пред теб е само океанът!”
От пристанището на очарователния „бял” град Кадис, Колумб е тръгнал с каравелите си да открие Америка и единствен град в Европа, който въпреки мечтата си император Наполеон не е успял да превземе. Разположен е на полуостров, заобиколен от 3-те страни с океан и свързан със сушата само с тясна ивица земя. За 30-вековната му история напомня 45-метрова кула Тавира. От пристанището на Кадис, Колумб е тръгвал с каравелите си за поредното пътешествие след откриването на Америка, а днес оттук тръгват фериботи за Канарските острови. Тук е сниман филма „Днес не умирай” с Джеймс Бонд, като панорамата замества снимки от Куба.
 
Мнение на всички туристи: „Не го пропускайте!”– това е другият от 2-та града, които се „борят” за лидерство в интереса и възхищението на туристите в област Коста дел Лус. 
 
3. Величествената СЕВИЛЯ /под егидата на ЮНЕСКО/, еднодневна, автобус /140 км в една посока/.
Цена преди отпътуване:
възрастен - 54 €, деца 4 до 12 г. - 27 €, на място: възрастен 59 €, деца 4-12 г. - 29 €. Минимален брой: 19 туристи
Севиля ще ви омагьоса със своята пищност и красота. Арабските стилове и елементи доминират, както в архитектурата, така и в много традиции, които са съхранени и до днес. Обиколката на града включва разглеждане на Площад Испания, който е център на Иберо – Американското изложение от 1929 г. и впечатлява с красивия павилион в еклектичен стил, комбинация от Арт Деко, мудехар и барок, стария еврейски квартал – Св. Кръст, където е запазена атмосферата на средновековна Севиля,  историческия център на града, където се намират великолепният Алкасар и внушителната катедрала - шедьоври на архитектурата /могат да се посетят в свободното време, входните такси се заплащат отделно – Катедралата – 9.00 €, над 65 г. и младежи до 25 г. – 4.00 €, Алкасар – 9.50 €, за пенсионери и студенти от 17-25 г. – 2.00 €/.
 
Забележка:
възможна е промяна в поредността на дните за провеждане на допълнителните мероприятия.

 


Необходими документи
Лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Испания.

8/09
Хотели по програмата
IBEROSTAR ROYAL ANDALUS 4* IBEROSTAR ROYAL ANDALUS 4*
Коста де ла Луз, Испания
от 1370.00 лв
Таблица с дати и цени
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах