Великден на остров Корфу - GELINA VILLAGE 4* - Ранно записване до 15.03

Оферта № P651

5 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Автобусни
5 дни / 3 нощувки ALL INCLUSIVE
Цена от: 465.00 лв
Нощен преход на отиване
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Допълнителна информация
ДЕН - 1   05.04.2018   /четвъртък/     
Отпътуване в 21.00 ч. от София (автогара Сердика/трафик маркет) за Гърция по маршрут София–Кулата–Солун–Вериа–Козани–Янина–Игуменица (630 км.). Пътуване с лицензиран, комфортен автобус.
Нощен преход.

ДЕН - 2   06.04.2018   /петък–неработен ден/           
Пристигане в Игуменица сутринта. Трансфер с ферибот (около 2 часа) до Корфу, най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична растителност, християнски храмове от времето на Византийската империя и Венецианска архитектура. Трансфер до Ахарави (40 км.). По пътя – посещение на Палеокастрица. (включено в цената) – един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира „Пиги”(извор) построен през 1225 г. – великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Настаняване (по възможност веднага) в хотелски комплекс GELINA VILLAGE - 4*. Първа услуга в хотела - обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ДЕН - 3   07.04.2018   /събота/
Ранна закуска. Свободен ден или по желание - в 08.00 ч. започва целодневна екскурзия (включена в цената) - отпътуване за едноименната столица на острова - гр. Керкира с цел включване към Великденските празненства*.
След церемониалните празнични шествия в 11 ч. започват да бият камбаните на всички църкви в града и на острова. Докато камбаните бият, хиляди керамични съдове пълни с вода се хвърлят от балконите, които гледат към улиците на стария град.
Пешеходна обиколка с местен лицензиран екскурзовод и разглеждане на: площад “Спианада”–сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките “Листон”–едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи”; Старата крепост, свързана с Венецианската окупация; дворецът „Св.св. Георги и Михаил”, където днес се помещават Музеят на азиатското изкуство; църквата „Св. Спиридон”– закрилник на града, спасил го от турците, чумата и глада, и...
Посещение на двореца “Ахилион”- лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил–любимият герой на императрицата (заплаща се допълнително входен билет 5 ЕВРО).
Връщане в хотела. Вечеря.
Забележка: екскурзията е целодневна и няма възможност за връщане в хотела за обяд. Туристите получават обяда си във формата на сух пакет сутринта след закуска.
По желание - след вечеря в 22.00 ч. - трансфер (срещу допълнително заплащане) до столицата на острова за празничната Великденска литургия. Връщане в хотела – около 02.00 ч. след полунощ.
За туристите, решили да останат в Ахарави – могат да присъстват на празнична литургия в Ахарави и след полунощ в хотела се сервира традиционната супа Магерица и други традиционни празнични ястия.
Нощувка.

ДЕН – 4   08.04.2018   /неделя/           
Закуска.
Празничен традиционен Великденски обяд (включен в цената) с жива музика, печено агнешко и ...
Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ДЕН – 5   09.04.2018   /понеделник–неработен ден/            
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София (автогара Сердика/трафик маркет) късно вечерта.
 
вижте още
 • Транспорт с лицензиран комфортен автобус.
 • Фериботни такси и билети;
 • Посещение на Палеокастрица
 • 3 нощувки ALL INCLUSIVE в GELINA VILLAGE - 4*
 • Посещение на празничното шествие и традиционното чупене на глинени съдове в събота сутрин;
 • Пешеходна обиколка на столицата на острова и двореца на Сиси - „Ахилион” с местен лицензиран екскурзовод на английски или руски език и симултанен превод на български език от водача на групата;
 • Великденски празничен обяд с традиционни ястия и жива музика;
 • Медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 10 000 ЕВРО
 • Водач по време на цялото пътуване;
 • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 4.00 EUR на стая на ден (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)
 • Разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.
 • Цените не включват услуги извън ALL INCLUSIVE концепцията на хотела. Всички ползвани невключени в концепцията услуги се заплащат на място по ценоразпис на хотела.
 • Ползване на безжичен интернет в хотела – срещу заплащане – ваучери, които се продават на рецепцията на хотела.
 • Входни такси за посещаваните обекти: входна такса за двореца “Ахилион” (5 EUR), входна такса за Старата крепост (6 EUR);
 • Трансфер до столицата на острова за празничната Великденска литургия в събота вечер – 10 ЕВРО на човек при минимум 20 желаещи
GELINA VILLAGE - 4*                                                   www.gelinavillage.gr
ПАКЕТНИ ЦЕНИ - ALL INCLUSIVE
Период на записване: Резервация с пълно плащане до 15.03.2018 вкл. Резервоции от 16.03.2018 г.
На човек (1 възрастен) в двойна стая тип студио 465 лв. 480 лв.
1-во/2-ро/3-то дете до 13,99 г. в стая с 2 възрастни 330 лв. 350 лв.
3-ти/4-ти възрастен (дете над 14 г.) 445 лв. 465 лв.
Единична стая 595 лв. 610 лв.
 
 
Забележки:
 • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване
 • Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек
 • Доплащане за единично ползване на двойна седалка – 150 лв
 • Всички деца ползват седалка в автобуса
 • Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО;
 • Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО)
 • НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!
 
 
Общи условия:
 • Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи!           
 • Заплащане в брой или по банков път:
  • авансово плащане – 30% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч. след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.
  • доплащане – до 14 дни преди датата на отпътуване.              
 • В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.           
 • Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие).           
 • Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини
 • Туроператорът предлага възможност и ПРЕПОРЪЧВА сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя – ЗА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ПОПИТАЙТЕ в нашия офис
 • Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии
 • Пакетните цени са окончателни и туроператорът не предвижда промени на цените по тази програма. 

Забележка: за Великденските празници 2018 г. – басейните и аквапарка на комплекса няма да функционират
 

Необходими документи
Лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие).    
38/01
Хотели по програмата
Gelina Village 4* Gelina Village 4*
Корфу, Гърция
Етикети
великден в гърция ,почивка в гърция за великден ,великден 2018 гърция ,почивка в гърция ,екскурзия в гърция ,гърция великден ,почивка в гърция за великден ,гърция ,остров корфу ,великден 2018 корфу ,екскурзия корфу ,екскурзия до остров корфу ,автобусни екскурзии ,екскурзия до гърция с автобус ,екскурзия до остров корфу с автобус ,екскурзия за великден ,екскурзия до гърция през април ,почивка в гърция през април ,оферти за великден 2018 ,екскурзия остров корфу ,остров корфу гърция ,почивка на гръцки остров ,гърция 2018 ,почивка корфу ,почивки 2018 ,хотели корфу ,екскурзия в чужбина ,corfu ,korfu ,gyrcia ,oferti velikden ,velikden 2018 ,velikden 2018 gyrcia ,velikden 2018 gyrcia ,velikden 2018 corfu ,pochivka v gyrcia ,pochivka 2018 ,pochivka v gyrcia prez april ,pochivka na ostrov corfu ,pochivka na grycki ostrov ,ostorv corfu gyrcia ,ekskurzia gyrcia ,ekskurzia gyrcia velikden 2018 ,ekskurzia do corfu s avtobus ,avtobusni programi ,programi prolet 2018 ,pochivka za velikden ,ekskurzia za velikden ,izgodni oferti za velikden ,hoteli corfu
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах