Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

Добри новини за любителите на круизи!

Добри новини за любителите на круизи!
10.08.2022
Пътуването за неваксинирани пътници вече е възможно!
 
Norwegian Cruise Line прави круизните отплавания достъпни за  неваксинирани пътници на и над 12г., за отплавания от 03.09.2022г.!
 
От неваксинирани гости на възраст 12 и повече години ще се изисква да представят доказателство за медицински контролиран отрицателен PCR или антигенен тест, направен не повече от 72 часа преди качването. За гости на възраст до 11 години не се прилагат допълнителни протоколи или изисквания за тестване.
 
*Важно: Въпреки отпадането на изискването за задължителна ваксинация от страна на круизната компания, някои държави все още изискват сертификат за ваксинация, за да се влезе на територията им! Не забравяйте да проверите всички изисквания за пътуване на конкретните държави по маршрута!

Всички оферти на круизната компания можете да разглеате >>ТУК<<


Източник: premiertours.bg
архив новини ›
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах