Вашата оценка

Ваучер за подарък:
Ваш приятел, роднина, любим човек или бизнес партньор има празник или просто искате да му покажете, че е важен за Вас?
Нямате време да обикаляте магазините и да разглеждате оферти, колебаете се какво да купите и най-важното - дали това, което Вие изберете, ще се хареса на човека, който го получава?
Ние Ви предлагаме оригинално решение, с което не просто правите подарък, а давате възможност на човека, който искате да зарадвате, да открадне малко време за себе си и да отиде на място, което сам избере. Вие купувате ваучер, на определена от Вас стойност, а получателят го използва както и когато намери за добре - условието е да е еднократно, в рамките на една година.

Условия за ползване:
-Получателите могат да използват ваучера еднократно, в рамките на една година след закупуването му.
-Ваучите за подарък важат за всички предлагани от нас пътувания, екскурзии и почивки в България и чужбина.
-Ваучерът не може да бъде осребрен за сумата в брой и тя е невъзвръщаема.

Ако пък знаете за какво мечтае Вашият близък и искате да го изненадате с конкретно пътуване - отново можете да разчитате на нас! И в този случай ще подготвим красив ваучер, който да поднесете! 
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах