Актуална информация за влизане в Дубай и Абу Даби към 24.08.2021

Актуална информация за влизане в Дубай и Абу Даби към 24.08.2021
24.08.2021
Уважаеми клиенти,
Отново бихме искали да ви дадем актуална информация за ситуацията в ОАЕ по отношение на наближаващия сезон:
Няма промяна по отношение на Ковид мерките и Дубай продължава да бъде една от най-сигурните дестинации в света. Всички търговски, туристически и атракционни обекти работят, всички турове в Дубай се изпълняват нормално, маските са задължителни на всички обществени места (открити и закрити). Дубай продължава да привлича милиони туристи от цял свят отваряйки нови и нови атракциони и забележителности, записани в книгата на гинес. За влизане в страната се изисква негативен ПСР тест (към момента няма правило, че ваксинираните са освободени от ПСР)
От този месец Абу Даби включи България в "зелен списък". Това означава, че Български граждани, могат да влизат в емирството без карантина, но задължително с ПСР тест, правен последните 48 часа в ОАЕ (плаща се на място около 70usd и не се признават тестове от други страни, можем да подсигурим такъв в хотела, в който са отседнали туристите преди отпътуване за Абу Даби). Моля, да имате предвид, че този списък се обновява на всеки 14 дни и е трудно да се прогнозира, дали ще останем "зелени". На границата между емирствата има изграден туристически център, където всеки турист трябва да представи негативния тест и да си свали приложението Al Hosn, където тестът да бъде прикачен, и само тогава ще им се даде "зелена" светлина да влезнат в емирството. Нашите екскурзоводи и шофьори следват същата процедура.

Нашите почивки и екскурзии в Дубай и емирствата можете да разгледате >>ТУК<< и >>ТУК<<
 
архив новини ›
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах