Актуална информация за пътуване в Гърция

Актуална информация за пътуване в Гърция
03.07.2020
Уважаеми клиенти,

Молим да имате превид, че считано от 01.07.2020г, преди влизане в Гърция, е необходимо да бъде попълнен онлайн формуляр. След успешното му попълване, което трябва да се случи до 48 часа преди влизане в страната, на посочения от Вас имейл, ще получите QR код, който е необходимо да носите разпечатан на хартия или да покажете за сканиране от телефона си.
Място за притеснение и безпокойство няма! С тази процедура гръцките власти целят по-бързото преминаване през граничните си пунктове.
В случай, че попълните формуляра, но не получите QR кода, на ГКПП Кулата са снабдени с формуляри на хартиен носител, които можете да попълните на място.
Всички туристи, които пътуват от България по суша, е нужно да знаят, че по последна информация от Гръцко посолство в София (от 01.07.2020г), влизането в Гърция ще бъде възможно само през ГКПП Кулата - Промахон.

Електронния формуляр можете да откриете на следния адрес: https://travel.gov.gr/#/

Оставаме на разположение за въпроси, уточнения и съдействие на всеки наш клиент, който се затруднява при попълването на електронния формуляр!
 
архив новини ›
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах