Вашата оценка

Алоха Травел става на 10!

Алоха Травел става на 10!
02.05.2023
Здравейте, приятели!
Ние, екипът на Алоха Травел ООД, имаме щастието да работим за Вашето свободно време вече цели 10 години!
През това време сме работили упорито, надграждали сме ежедневно знания и способности. Винаги се стремим да опознаваме теб, нашия клиент и твоите представи за добре оползотворено свободно време, за да можем максимално да се съобразим с твоите специфични изисквания и интереси.
Изградили сме стабилно партньорство с над 10 от най-добрите и сигурни туроператори в България, както и с доказани във времето партньори по целия свят! Пътуваме много, за да можем да разкажем от първо лице за дестинациите, които предлагаме, а за тези, които не сме посетили, имаме десетки отзиви от клиенти и колеги. Контакта с нас не приключва с качването в самолета. Ние сме на разположение през цялото време и държим да получим обратна връзка от теб, след като си се завърнал, защото това е начина да ставаме все по-добри с всяко следващо пътуване, за което ни се довериш! Нашите клиенти се превръщат и в наши приятели и вече 10 години опознаваме света заедно! Ела с нас и ти!

За да отпразнуваме заедно нашия 10-ти рожден ден, ще раздадем 10 ваучера по 100 лв. всеки! В нашата празнична томбола ще участват всички титуляри на сключени договори в периода 01.05.2023г - 31.05.2023г!

Официални правила за провеждане на празнична томбола
1. Период: От 01.05.2023г до 31.05.2023г включително. 
2. Организатор: "Алоха Травeл” ООД , със седалище и адрес на управление гр. София 1000, ул. Цар Калоян 10, ет. 1. 
3. Правила за участие: Участието в играта е обвързано със сключване на договор за предоставяне на услуга. В играта могат да участват само пълнолетни лица. В спечелването на наградата нямат право да участват служители на “Алоха Травeл” ООД и на свързани компании. 
4. Механизъм на играта: Всеки, направил резервация, сключил договор за пътуване на свое има и извършил необходимото плащане в периода 01.05.2023г - 31.05.2023г участва в томбола, от която може да спечели ваучер на стойност 100 лв.
5. Награди: 10 ваучера за пътуване на стойност 100лв всеки. Ваучерът може да се ползва при следващо пътуване в срок до 31.12.2023г. Ваучерът не може да бъде използван за резервацията, с която се участва в томболата. Ваучерът не може да бъде осребряван и не може да бъде преотстъпван на трети лица. Всеки спечелен ваучер може да бъде използван за едно бъдещо пътуване и за едно пътуване не може да бъде използван повече от един ваучер. В случай на анулирана от страна на потребителя резервация, за която е използван ваучер, същият не може да се ползва отново.
6. Определяне на печелившия и получаване на наградата: Печелившите ще бъдат 10 от всички титуляри по сключени договори в периода на играта. Печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Алоха Травел на 01.06.2023г. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Победителите ще бъдат уведомени в писма, изпратени към посочените от тях имейл адреси.
7. Ограничения на отговорността: Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители и данни за имейл адрес; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на играта; недостъпност или липса на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на Facebook платформата; форсмажорни обстоятелства и други подобни. Организирането, представянето, провеждането и регламента на играта по никакъв начин не се контролират или управляват от Facebook Inc. 
8. Други условия: Условията на настоящата игра са достъпни на интернет страницата на „Алоха Травел“: www.alohatravel.bg. Организаторът си запазва правото да променя настоящите правила, във всеки момент. С участието си в Играта и приемането на настоящите Официални правила за провеждането ѝ, участникът се счита за информиран, че данните или част от данните, които предоставя, са лични данни и попадат под специалната защита на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Участникът декларира, че предоставя доброволно тези данни, за целите на играта и е съгласен Организаторът "Алоха Травел” ООД, да ги обработва, вкл. чрез предоставянето им на трети лица – подизпълнители и/или консултанти. Участникът декларира съгласието си, предоставените от него лични данни да бъдат обработвани от "Алоха Травел” и да получава съобщения, свързани с участието му в играта.

Очакваме Ви!
архив новини ›
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах