Безплатен PCR тест за избрани програми със 7 нощувки в Гърция

Безплатен PCR тест за избрани програми със 7 нощувки в Гърция
15.07.2020
За нас грижите, за Вас почивката!
Уважаеми клиенти, предлагаме Ви БЕЗПЛАТЕН PCR тест при пътуване по някоя от следните автобусни програми, с дата на заминаване след 20.07, САМО за периода, в който гръцките власти изискват отрицателен PCR тест за коронавирус, направен 72 часа преди пътуването.
Ето и програмите, за които важи офертата:
https://bit.ly/30eRYZ5

PCR тестовете, които предоставяме на своите клиенти, ще се правят в лабораториите "Рамус" на адреси посочени на този линк: https://ramuslab.com/spisak-adresi-ramuslab-covid19-koronavirus/ , като туристите, които са в София, могат да направят тестовете и на тези адреси: 
ул. „Ангиста“ 2-4
ул. "Г.Измирлиев" 8 (до централния вход на 29 ДКЦ)
ул. „Искър“ 23
ж.к. Младост 1, ул."Димитър Моллов" 24 (до Окръжна Болница)
 
Все пак от лаборатории "Рамус" помолиха преди туристите да направят своя тест да позвънят на лабораторията, която им е с удобен адрес, за да им препотвърдят, че ще могат да направят теста за COVID 19 именно на този адрес. Позвъняването се налага, поради голямата натовареност на лабораториите през последните дни.
 
Когато туристите отидат да направят своят PCR тест, трябва да изпълнят следните указания:
  • Тестът трябва да бъде направен 3 дни преди пътуването!!! Ако пътуването им е в ден събота, то туристите трябва задължително да направят теста в ден сряда! Ако пътуването им е в ден неделя, то трябва задължително да направят теста в ден четвъртък!
  • Когато отидат в лабораторията за теста, трябва задължително да носят следните докумени: 1. разпечатан ваучер за пътуването (в него са изписани имената на туристите); 2. документа, с който ще пътуват - лична карта или паспорт, тъй като неговия номер трябва да бъде вписан в теста; 3. в лабораторията изрично да поискат в резултатите им имената да са написани на английски език, както и номера на документа, с който ще пътуват!
  • В лабораторията не трябва да заплащат нищо!
 
Резултатите от PCR тестовете ще бъдат готови до 48 часа след като бъдат направени. Тоест, туристите ще трябва да отидат отново до лабораторията, където са си направили теста, в деня преди пътуването, за да си вземат резултатите!
 
В редките случаи, когато резултатът от теста се окаже положителен, то туристите няма да изгубят заплатената от тях сума! Заплатената от тях сума ще може да се използва за пътуване в бъдещ период  или да се вземе под формата на ваучер за дестинация Гърция.
 
 
Отново напомняме, че за самолетните програми за Гърция, не се изисква PCR тест от гръцките власти!!!

 
За допълнителна информация и разяснения - свържете се с нас на познатите телефон и имейл: 0876802021; info@alohatravel.bg
архив новини ›
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах