Вашата оценка

Дарителска кампания на Алоха Травел - Пътувай с кауза!

Дарителска кампания на Алоха Травел - Пътувай с кауза!
19.12.2023
Какво ще си подарим за Коледа? Не, този път няма да е просто пътуване, а пътуване, което ще донесе подкрепа, надежда и доброта! Дарителска кампания на Алоха Травел ще започне тази Коледа и ще продължи до следващата! Всяка резервация за пътуване до Малта през 2024 година, ще подкрепи фондация Даная www.danaya.bg/

Пътуването често отваря сърцата и умовете ни за нови преживявания, култури и перспективи. Но какво ще стане, ако плановете за пътуване могат да окажат значимо въздействие и върху живота на нуждаещите се? Тогава сърцата и душите ни ще бъдат по-пълни, а този, който усети добрите ни намерения, ще бъде поне малко по-щастлив!

Във вълнуваща инициатива, която ще продължи през цялата 2024 г., Алоха Травел се ангажира да дари 10 лв от всяка резервация за Малта на Фондация Даная. Тази благотворителна дейност представлява съчетаване на страстта ни към пътешествията с филантропията, гарантирайки, че всеки пътник допринася за благородна кауза, докато се впуска в своето приключение.

Малта, със своите зашеметяващи средиземноморски пейзажи, богата история и култура, служи като отправна точка за благотворителното ни начинание. Резервирайки пътуване до тази очарователна дестинация чрез Алоха Травел, не само ще се насладите на едно гарантирано приятно преживяване, но и ще станете част от нашата кауза.

Сред основните цели на фондация Даная са хуманен подход и грижа за психическото развитие и здраве на децата, ефективна организация и съвременни добри практики в детското и майчиното здравеопазване, функционална, съвременна и навременна Национална детска болница за всички български деца, подкрепа на адекватното интелектуално, физическо и социално-емоционално развитие на децата и др.

Това сътрудничество не се състои само в парични дарения. Става дума за насърчаване на чувството за обществена отговорност, където всеки пътешественик става агент на промяната. Алоха Травел дава възможност на своите клиенти да бъдат повече от туристи - те стават участници в кауза.
Красотата на тази инициатива се крие в нейната простота. Пътуващите не трябва да правят нищо специално, а само да планират следващата си ваканция с Алоха Травел и да изберат Малта като своя дестинация. По този начин те автоматично стават част от благотворително начинание, което надхвърля границите на типичния туризъм.

Докато се движим в свят, в който нуждата от доброта и подкрепа е вечно присъстваща, се надяваме с тази инициатива да дадем пример и за това как туристическата индустрия може да окаже положително въздействие върху общностите в нужда и по този начин да приканим и други колеги да станат благодетели.

Ако сте мечтали за лазурни води и исторически забележителности, помислете за пътуване до Малта с Алоха Травел през 2024 г. Защото заедно можем повече!
 
архив новини ›
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах