Вашата оценка

Нашите клиенти за празниците си в Малта с нас!

Нашите клиенти за празниците си в Малта с нас!
08.01.2023
Новата 2023-та година започна отлично за нас! Какво означава това? Означава, че ВСИЧКИ отзиви, получени от Вас, нашите клиенти, пътували по авторските ни програми за Коледа и Нова Година в Малта, са положителни! За да не сме голословни, цитираме тук част от тях:

"Здравейте от Алоха Травел! Благодарим Ви за прекрасното изживяване в Малта. Всичко по пътуването ни беше организирано точно и без забележки. Благодаря на Елена да своевременната комуникация. Прекарахме си чудесно, а благодарение на екскурзовода ни Бойко ( който впрочем Ви изпрати специални поздрави) научихме много за Малта - тази малка, но много интересна страна. Още веднъж благодаря за работата Ви и се надявам и в бъдеще да се възползваме от услугите Ви.

Златина"


"Здравейте,
Пътувахме с Aloha за Нова година 2023 в Малта. Бяхме настанени в хотел Seaview, с Новогодишна вечеря в хотел Dolmen. И двете места се оказаха много добър избор. Изключително сме доволни от цялостното обслужване. Получихме коректно, много точно  и гъвкаво организиране на пътуването както в България, така и в Малта. На всеки етап имаше близка подкрепа и съдействие от екипа, чувствахме се спокойни и сигурни. С   Мария имахме контакт дори през почивните дни, а в Малта Бойко ни оказа експертно съдействие    по всички възникнали въпроси. Бихме ползвали услугите на агенцията и при други пътувания и я препоръчвам като надеждна и сигурна.
Желая на Aloha успешна година.
 
Ваня"


"Здравейте и за много години!
Доволни сме от екскурзията като цяло, гидът беше впечатляващ.
Би било хубаво да се оставя повече време за разходка, почивка, кафе, да си поемеш дъх и да усетиш атмосферата по време на самите екскурзии, защото препускането и заливането с инфо идва в повече, уморява и до някъде помрачава иначе добрите впечатления от организацията.Може да се "жертва" обръщането на специално внимание и време на всяко камъче, за сметка на това, което вече писах. Изказвам всеобщото мнение на групата. :)
 
Поздрави,
Мария"


"Здравейте,
Много сме доволни от екскурзията в Малта.
Хотела е много добър - локацията е перфектна, чисто е, персонала е много любезен, храната е хубава. Единствената забележка е водата в басейна - малко е студена.
Екскурзовода е много добър, всички екскурзии бяха страхотни. Научихме много и видяхме много. За всички - и за децата и за нас беше много интересно.
Благодарим!
 
Поздрави,
Диана"
 

"Здравейте !
Екскурзията в Малта беше чудесна ! Благодаря за организацията, както и специални благодарности на
екскурзовода, който ни посрещна! При първа възможност ще се възползвам пак от услугите ви.
Успешна 2023 г. с пожелание за много здраве, късмет и успехи !"


Какво повече може да иска човек от работата си!
Ако и Вие искате да бъдете част от нашите доволни клиенти, посетили тази приказна малка държава, разгледайте офертите ни >>ТУК<<


 
архив новини ›
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах