Събития в Малта до края на 2022-ра година - разнообразни музикални фестивали и не само

Събития в Малта до края на 2022-ра година - разнообразни музикални фестивали и не само
20.08.2022
Какво знаете за малката островна държава, в центъра на Средиземно море, Малта? Не много, нали? Това не е случайно! Малта разполага с миниатюрна територия и не се нуждае от реклама и тълпи от туристи. Тук избират да дойдат приключенци, които ценят историята, местната култура, наслаждават се на дълги, слънчеви дни и желаят да намерят уединение. Докато снимат филм на острова, Брад Пит и Анджелина Джоли се влюбват толкова силно в това място, че избират да останат там в продължение на три месеца след сватбата си.
Освен за романтична почивка, Малта предлага сцена и за множество музикални фестивали и концерти!

Тук ще ви представим, приятели, най-привлекателните събития на острова до края на годината, а вие изберете своето и не казвайте на никой за това малко средиземноморско бижу, защото там няма място за всички:

02.09.2022: Rock The Fort - THE CLASSIC ROCK SHOW
За първи път до сега, най-добрата английска група THE CLASSIC ROCK SHOW ще свири на живо в Малта на 02.09.2022г. Трибют на легендарни изпълнители като Led Zeppelin, Dire Straits, AC/DC, Queen, Fleetwood Mac, The Who и много други.
 
10.09.2022: Rockestra - I Love Rock 'n' Roll
Малтийският филхармоничен оркестър ще представи широка гама от рок групи, сред които вечните Gun's & Roses, Pink Floyd, Metallica, Kate Bush, Nirvana and Foo Fighters.
 
16.09.2022: MCO Queen Tribute
Малтийският филхармоничен оркестър ще представи трибют на британската рок банда Queen.
 
23.09 - 25.09.2022: The Malta International Folk Festival
Благодарение на своето местоположение в центъра на Средиземно море, Малта винаги е била пресечна точка на множество култури, които са оформили облика на острова. Различни фолклорни традиции ще се срещнат отново в Малта чрез това събитие.
 
01.10.2022: Notte Bianca
Notte Bianca е безплатен фестивал с около 50 различни събития, които се случват в една нощ. Улиците, пизариите, църквите, обществените сгради и музеите във Валета се превръщат в сцена на представления и концерти, а много кафенета и ресторанти удължават работното си време. Цяла Валета оживява за Notte Bianca, гарантирайки незабравима нощ, която наистина крие за всеки по нещо.
 
07.10 - 09.10.2022: Defected Malta
За първи път Малта се присъединява към непрекъснато разширяващия се репертоар от събития и фестивали на Defected, в самия край на лятото. Defected Malta ще бъде дълъг уикенд с дневни и нощни партита, които ще започнат в петък, 7 октомври с пълен график от клубни представления, партита на лодки и събития на уникални места. Всеки ден музиката ще звучи от 12:00 ч. до 4:00 ч. сутринта, с прочутото музикално програмиране на Defected. Със сцени, подготвени от Defected, Glitterbox, Classic Music Company, Sondela и 4 To The Floor, посетителите на партито могат да очакват домакински хедлайнери заедно с изгряващите звезди на сцената и ъндърграунд имена в състава, който ще бъде обявен скоро.

01.11 - 12.11.2022: The Three Palaces Early Opera & Music Festival
The Three Palaces Early Opera & Music Festival e 10-дневен фестивал през първата половина на ноември. Неговото мото е „нашето обикновено, всъщност е необикновено“, вдъхновено от факта, че в Малта местните са заобиколени от впечатляващи сгради, край които преминават всеки ден, без да обръщат внимание на красотата им. Фестивалът дава живот на идеята, че всеки трябва да има достъп до културното наследство и публиката има възможност да присъства на камерни представления в някои от най-красивите дворци на острова.
 
25.11 – 27.11.2022: Malta International Challenge Marathon
Всички малтийски бегачи взимат участие в местния маратон, заедно със звезди от световна класа. В продължение на три дни, участниците пробягват точно 42.195km.
 
26.11 – 28.11.2022: Malta Open Dance Spectacular 2022
Малта може да е малка държава, но тук има място за изява на всеки. За Международния шампионат по танци в инвалидни колички, пристигат състезатели от целия свят.
 
02.12 – 04.12.2022: The Malta International Christmas Choir Festival
Малта се слави със своите коледни традиции. Би било истинско удоволствие да усетите тази традиционна празнична атмосфера, озвучаване от местни хорове в някои от най-красивите барокови църкви в страната.
Малтийските острови са прозорецът към Средиземно море, магическо място, изпълнено с интригуваща история и богата култура. Островите винаги са били кръстопът за обмен на културно разнообразие. Този международен фестивал има за цел да събере различни хорови традиции от цял ​​свят в Малта за атмосфера на културен обмен и взаимно обогатяване.
 
12.12 – 13.12.2022: Rock ‘n’ Roll Christmas
Международната театрална трупа That’ll Be The Day ще изнесе за първи път в Малта два коледни концерта в Hilton Conference Centre.
Това вечно рокендрол коледно шоу съчетава всички ваши любими поп коледни класики и традиционни коледни песни с весели комедийни скечове и превъплъщения от световна класа.
 
Вече нямате търпение да се пренесете там, нали?
Вижте нашите специални предложения >>ТУК<<
 
архив новини ›
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах