COVID 19 ИНФОРМАЦИЯ

COVID 19 ИНФОРМАЦИЯ
16.03.2020
Уважаеми клиенти,

Във връзка с усложнената обстановка и обявеното извънредно положение в България от 13.03.2020г до 13.04.2020г, бихме искали да Ви информираме, че работим непрестанно за разрешаване на казусите, свързани с Вашите предплатени пътувания.
Молим за Вашето търпение и разбиране! Обработваме анулираните пътувания по предстояща дата на отпътуване (първо най-скорошните), съобразно актуалната ситуация, която следим постоянно и възможно най-бързо реагираме спрямо нея.
Уверяваме Ви, че правим всичко по силите си да няма ощетени клиенти в тази кризисна обстановка.
Поетапно се свързваме с всички, които имат резервации през периода на извънредно положение. Молим Ви да проявите търпение и да изчакате обаждане от наша страна.

Излагаме официалното становище на Алоха Травел ООД и основните туроператори в страната:
Временно се преустановяват всички организирани изходящи туристически пътувания за срока на действие на Заповед № Т –РД-16-76/17.03.2020г. на Министъра на Туризма на Република България и спира изпълнението на задълженията по всички договори с потребителите за срока на непреодолимата сила.
Докато трае извънредното положение не се прекратяват договорите за туристически пакети, а само се спира изпълнението на задълженията и на свързаните с тях насрещни задължения по тях, с цел да се предостави възможност за защита на интересите на двете страни, следствие на което туроператорите не дължат връщането на заплатените авансови или окончателни плащания по спрените договори.
На всички потребители, които имат сключени договори и потвърдени пътувания, се предоставя възможността да изберат един от следните варианти:
1. Промяна на датата или дестинацията на пътуване;
2. Ваучер на стойност вече платената сума за анулирания туристически пакет с валидност до 31.12.2021.

Тези от Вас, чиито пътувания са след 13.04.2020г, съветваме да не бързат с преждевременни анулации. Решения за тях се взимат поетапно, съобразно актуалната обстановка.

Ние сме зависими от партньори, авиокомпании, хотелиери от цял свят. В непрестанна комуникация с всички тях сме в опит да защитим Вашите интереси.

Настоящата информация може да бъде променена, при възникване на нови обстоятелства, разпоредби и заповеди на министерства и други държавни органи, следствие динамичността и непредвидимостта на обстановката.

Нашата молба е Вие, нашите клиенти и приятели, да дадете шанс на туризма да продължи да съществува, когато животът се върне към нормалния си ритъм!

Бъдете здрави!
От екипа на Алоха Травел!
архив новини ›
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах