Свети Валентин 2019 в слънчева Валенсия - Промоция

Оферта № Е1321

5 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Самолетни
София - Валенсия - София
Цена от: 752.00 лв
Романтична екскурзия за 14 февруари
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Допълнителна информация
1 ден 12.02.2019

Полет от София в 19:15ч. Пристигане във Валенсия в 21:35ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2 ден 13.02.2019

Закуска. Туристическа обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език - Валенсия е град с повече от 2000 години история, в който може да се проследи историята на изкуството. В архитектурата му се откриват всички стилове – барок, готик, класически... Едни от най-важните и най-интересни сгради са дворецът Палау де ла Генералитат Валенсиана, Алмоина (археологически център), Базиликата на Вирхен де лос Десампарадос /Дева Мария на изоставените/, Катедралата на Валенсия, където се пази Свещения Граал, донесен от Йерусалим, Кулата Мигелете, Кулата на Санта Каталина, площадът Пласа Редонда, Централният пазар на Валенсия, Ла Лонха /копринената борса, част от културното носледство на Юнеско/, Пласа Аюнтамиенто /централния площад/, северната гара, Пласа дел торос /площадът, където се провеждат кориди/. Градът очарова посетителите си с малки, тесни улички, внушителни сгради и паркове с портокалови и лимонови дръвчета. Свободно време. Нощувка.

3 ден 14.02.2019

Закуска. Свободно време - не пропускайте да посетите впечатляващия Град на науката и изкуствата. Вижте космоса отблизо, най-големия аквариум в Европа, изложби на класическото и модерното изкуство. По желание - обяд или вееря в подводен ресторант - 45 Е.

4 ден 15.02.2019

Закуска. Свободен ден за разходка из малките улички на стария град, сред които ще откриете сгушени площадчета с романтични ресторанти. Имате възможност да посетите Биопарк - едно парче от Африка във Валенсия. Най-модерният зоопарк в Европа и един от най- добрите в целия свят, където оградите на практика са невидими и животните се чувстват като в естествената си среда, покрива площ от 100 000 кв.м. Той е ново поколение зоопарк, създаден на базата на концепцията за „зоо потапяне” - посетителят напълно се потапя в дивите местообитания на животните.

5 ден 16.02.2019

Закуска. Свободно време за разходка и покупки. До обяд - освобождаване на стаята в хотела. Трансфер до летището и полет за София в 22:15ч.

вижте още
 • Самолетен билет София - Валенсия - София с включен ръчен багаж с размери до 40 X 30 X 20 СМ
 • 1 бр. чекиран багаж до 10кг
 • 4 нощувки със закуски в хотел 3*
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • Разходка в историческия център с водач на български
 • Застраховка "Помощ при пътуване" - ЗД "Армеец" с покритие 5000 евро
 • Чекиран багаж до 20кг - цена при запитване
 • Туристическа такса - заплаща се на рецепция в хотела
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - за повече информация, попитайте в нашия офис
 • Разходи за градски транспорт
 • Входни такси за посещаваните обекти
 • Обяд/вечеря в подводен ресторант: 45 Е
 • Билет за Биопарк: 25 Е
 • Билети за аквариума и музей на науките: 35 Е
Цена на човек в двойна стая, при настаняване в хотел 3*: 752 лв.
Възможност за настаняване в по-висока категория хотел с доплащане.

Забележки:
Авиокомпанията си запазва правото на промяна в обявеното полетно разписание
Минимален брой пътуващи за осъществяване на пътуването: 2

Условия за анулация:
Потребителят – пътуващ има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет и не дължи такси и заплащане на разходи, ако прекратяването е най – късно до 45 /четирдесет и пет/ дни преди началната дата на пътуването.
В случаите, когато прекрати договора в срок по – малък от 45 дни преди началната дата на пътуването, потребителят – пътуващ е длъжен да заплати на Туроператора такса за прекратяването на договора, с която да бъдат възстановени причинените на Туроператора вреди (разходи и загуби) от едностранното прекратяване, както следва:
а). при прекратяване на договора от страна на Потребителят от 44 до 21 дни преди началната дата на пътуването, Туроператорът удържа неустойка в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет и допълнителните туристически услуги, които са заявени по желание на потребителя – пътуващ;
б). при прекратяване на договора от страна на Потребителят от 20-тия ден до началната дата на пътуването, Туроператорът удържа неустойка в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет и допълнителните туристически услуги, които са заявени по желание на потребителя – пътуващ.
Във всички случаи, когато в туристическия пакет е включено самолетно пътуване, при едностранно прекратяване на договора от потребителя – пътуващ, независимо от срока до началната дата на пътуването, потребителят - пътуващ дължи заплащането на цената на издадените самолетни билети и пътническите и летищните такси преди прекратяването или разликата, с която тяхна стойност не се покрива от размера на таксите за прекратяване по т.12.1. (като се имат предвид и другите разходи и загуби на Туроператора от едностранното прекратяване).

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Необходими документи:
Валидна лична карта или международен паспорт.
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 

12

* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах