Вашата оценка
All Inclusive почивка в Бодрум с полет от София All Inclusive почивка в Бодрум с полет от София
19.05.2024, 26.05.2024 ...
цена от 674 лв
Самолетни
Самолетни

Бодрум

Бодрум е малко очарователно градче, обградено от чудно сини води на Егейско море. Иглолистните гори, покриващи хълмовете, разнасят дъх на свежест, пропит с аромата на смокини, портокали, мандарини и маслинови горички.
Бодрум е развит туристически център, посещаван от турски и чуждестранни знаменитости. Сърцето на града е средоточено около пристанището, където магазини, кафенета и ресторанти са накацали едни до други по тесни улички, предлагащи изкушения за всеки минувач. Тук се намира и най-забележителното историческо място в града - Петронионът (замъкът на Св. Петър). Вашата ваканция в Бодрум ще бъде едно истинско приключение. Ще се влюбите в тези чудно красиви морски брегове, в спокойствието, което витае през деня и в бурния живот през нощта.
 
* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах