Вашата оценка
ПРОЛЕТ 2024 - All Inclusive Почивка в Шарм ел Шейх ПРОЛЕТ 2024 - All Inclusive Почивка в Шарм ел Шейх
25.04.2024, 02.05.2024 ...
цена от 971 лв
Самолетни
Самолетни
Почивка в Шарм Ел Шейх, Египет с полет от София - 7 нощувки Почивка в Шарм Ел Шейх, Египет с полет от София - 7 нощувки
14.10.2024, 15.10.2024 ...
цена от 708 лв
Самолетни
Самолетни

Шарм ел Шейх

Шарм ел - Шейх (Sharm el-Sheikh или Sharm al-Shaykh) е курорт в Египет, разположен в южния край на полуострова Синай и е столица на мухафаза Южен Синай. Населението на града е 843 106 жители (по данни от 2001г.). Крайбрежната ивица между Червено море и планината Синай принадлежи на града. Шарм ел – Шейх е известен като град на мира. Това му име идва от факта, че там са се провеждали множество международни конференции на мир. Градът е важен административен център в мухафаза Южен Синай, една от причините за което е добре развитото му пристанище. Забавлението е част от чара на Шарм ел – Шейх. Там можете да се отдадете на гмуркане и други водни спортове, както и спокойна почивка на плажа. Морето е бистро, а кораловите рифове и разнообразните видове водни животни са ненадминати и са голяма тръпка за водолазите. Нощният живот на Шарм ел – Шейх също представлява интерес и привлича туристи. Има много барове, ресторанти и нощни клубове.

* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Достоверна информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите по телефон или имейл от служител на Алоха Травел или на оторизираните агенти!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах